Auberge Chanéac

Mr and Mrs Evelyne et Jean-François Chanéac

225 , Grand Rue

07450 Sagnes-et-Goudoulet

Telephone : 04 75 38 80 88

http://www.auberge-chaneac.fr

Sophisticated, traditional and innovative dishes throughout the seasons. That's how Jean-François makes his cold meats, "Maöcho" (stuffed pork belly, a regional speciality), chestnuts, local veal, "Fin Gras du Mézenc" and trout. Shortlisted for "Les Etapes savoureuses Ardèche" (literally, tasty stops in the Ardèche).

Sans oublier, toute l'année : le pain à l'épeautre, la poëlée de pommes de terre biologiques. Lieu de séjour idéal au calme au pays des sources de la Loire et des grands espaces. Accueil Marque Parc Naturel Régional des Monts d'Ardèche, le chef Jean-François Chanéac est maître restaurateur et membre de l'association "Les Toqués d'Ardèche". Plus qu'un hôtel restaurant c'est une véritable auberge de campagne.
Crédit photos : studio "l'œil écoute".

Période d'ouverture

All year round, daily. Dates to be confirmed.

Facilities / Interests

Equipements

Restaurant, Private parking, Car park, Parking, Coach parking, Baby chair, Terrace, Toilets

Services

Pets welcome, Coach access, Accommodation, Sale of fishing licences, Wi-fi, Tourist brochures, Tourist information, Restaurant, Buffet meal, Picnic hampers, Takeaway/cooked dishes, Restaurant for children, Caterer

Classements Guides

Le Routard Hôtels et Restos de France
Le petit futé

Specialites

offers dishes "homemade"
Traditional French cooking

Restauration compléments

Jean-François Chanéac
1
60
Adult menu: 30 to 35 €
Child menu: 10 €.

Periodes

Jan 15, 2024 Dec 15, 2024

Modes Paiement

Check, Cash

Gratuit

No

Near

geolocalization

Latitude : 44.789962

Longitude : 4.225269

Altitude : 1230 m

No comments

Post a comment

Recharger

Source des données

APIDAE - L'information touristique

Données mises à jour le Mar 21, 2024 00:30:18